+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.

Babagan ALL IN ONE

ALL IN ONE diadegake ing taun 2010 wiwit saiki kita ahli khusus kanggo ngasilake Baterei NiMH, Li-ion. ALL IN ONE minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe saka pabrik C-rate lan baterei kapasitas gedhe ing China.

Pabrik kita ana ing Zona Pangembangan Ekonomi Shucheng Luan, Provinsi Anhui China kanthi 14 hektar. Sales Dept adhedhasar ing Longhua Shenzhen. Lan kita duwe kira-kira 1000 karyawan, 20 wong ing Jurutera R&D departemen lan teknisi sing menang sawetara paten nasional. All In One duwe fasilitas sing mandiri lan majeng sing dilengkapi karo laboratorium, ing ngendi riset lan tes macem-macem bahan lan produk anyar. Standar operasi standar disetel lan dileksanakake sajrone proses tuku, pamrentah, produksi, kontrol kualitas metu, lan gudang manajemen kanggo efisiensi banget.

Kabeh batre ALL IN ONE digunakake ing macem-macem wilayah, kayata sistem pesawat, elektronik konsumen, instrumen medis, daya portabel, alat elektronik, lan proyek militer. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel sing digawe khusus kanggo kabutuhan tartamtu, saka kimia nganti desain struktural dadi sistem perlindungan. Kita nyedhiyakake layanan mandeg lan baterei kanthi lengkap kanggo mbales kabutuhan tartamtu.

napa milih kita

Desain baterei

Kita duwe desain akeh baterei sing ana, nanging yen sampeyan duwe pikiran sing khusus lan beda, kita bakal nyoba kanthi becik utawa nggawe desain sing bakal ditindakake kanggo sampeyan.

Aplikasi Baterei

We netepake aplikasi sing diwenehake lan menehi saran babagan jinis baterei lan kimia apa sing kudu digunakake. Kanthi ngono sampeyan ora kudu kuwatir babagan piranti sing kobong nalika nggarap.

Ndhukung Teknis

Kadhangkala masalah kedadeyan sing ora ana gandhengane karo sel baterei dhewe. Kadhangkala, bungkus baterei, BMS, PCM / PCB, utawa masalah liyane sing ana gandhengane karo baterei.

Kontrol Kualitas

100% mriksa produk rampung, kabeh data tes bakal direkam lan dikirim menyang pelanggan kanthi kiriman.

Logistik

kita duwe kerjasama agen pengiriman sing wis suwe digawe kasedhiya kanggo kapal batere langsung menyang klien kita.

Layanan sawise-sales

Kita mesthekake pengalaman klien nalika nggarap ALL IN ONE ora kepenak. Yen ana masalah, hubungi kita lan kita bakal nggawe kanthi bener.

Budaya Perusahaan


-
Nilai inti
Kesetaraan, Ngatur Syukur, Warisan, Inovasi.

-
Misi
Nyedhiyakake solusi baterei sing bisa diisi ulang maju menyang klien unik lan dadi produsen solusi kanggo baterei.

-
Wawasan
Ayo saben wong duwe rasa prestasi lan rasa seneng; Ayo kita dikenali lan dihormati dening para pelanggan lan para kanca.

-
Pujangga
Orientasi para pelanggan dadi layanan milut.

Teknologi

Customized lan shaped kanggo efisiensi

Produk Paling Anyar

28 Sep

12V 280Ah 300Ah Lifepo4 Battery for Golf Cart

Specification item value Warranty 5YEARS Battery Size 12V Lifepo4 Battery Pack Brand Name CERRNSS Certification MSDS,CE,UN38.3 Weight 28kg The charging ratio 1C...

27 Sep

OEM 12V 20Ah litium Lifepo4 Battery Pack

Specification item value Warranty 5YEARS Battery type 12V 20Ah Lifepo4 Battery Pack Brand Name ALL IN ONE Certification MSDS,CE,UN38.3 Place of Origin...

24 Sep

48v 100ah Lifepo4 lithium Battery Pack for Solar Storage System

Product Name 48v 100ah Lifepo4 Battery Pack for Solar Storage System Warranty 5YEARS Battery Size 442*480*222mm Weight 46kg Certification UN38.3,CE,MSDS Place of...

17 Sep

Holiday Notification

Dear Customers: We will have holidays from 1st to 7th in October for National Day, If you have any orders, please give them to...

Ulasan Pelanggan

Entuk konsultan gratis

Kita ora mung ngasilake lan adol baterei, nanging uga profesional nindakake solusi baterei kanggo sampeyan.
Pitakon sampeyan bakal paling disambut.
Hubungi Kita

Aplikasi