+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.

Babagan ALL IN ONE

ALL IN ONE diadegake ing taun 2010 wiwit saiki kita ahli khusus kanggo ngasilake Baterei NiMH, Li-ion. ALL IN ONE minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe saka pabrik C-rate lan baterei kapasitas gedhe ing China.

Pabrik kita ana ing Zona Pangembangan Ekonomi Shucheng Luan, Provinsi Anhui China kanthi 14 hektar. Sales Dept adhedhasar ing Longhua Shenzhen. Lan kita duwe kira-kira 1000 karyawan, 20 wong ing Jurutera R&D departemen lan teknisi sing menang sawetara paten nasional. All In One duwe fasilitas sing mandiri lan majeng sing dilengkapi karo laboratorium, ing ngendi riset lan tes macem-macem bahan lan produk anyar. Standar operasi standar disetel lan dileksanakake sajrone proses tuku, pamrentah, produksi, kontrol kualitas metu, lan gudang manajemen kanggo efisiensi banget.

Kabeh batre ALL IN ONE digunakake ing macem-macem wilayah, kayata sistem pesawat, elektronik konsumen, instrumen medis, daya portabel, alat elektronik, lan proyek militer. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel sing digawe khusus kanggo kabutuhan tartamtu, saka kimia nganti desain struktural dadi sistem perlindungan. Kita nyedhiyakake layanan mandeg lan baterei kanthi lengkap kanggo mbales kabutuhan tartamtu.

napa milih kita

Desain baterei

Kita duwe desain akeh baterei sing ana, nanging yen sampeyan duwe pikiran sing khusus lan beda, kita bakal nyoba kanthi becik utawa nggawe desain sing bakal ditindakake kanggo sampeyan.

Aplikasi Baterei

We netepake aplikasi sing diwenehake lan menehi saran babagan jinis baterei lan kimia apa sing kudu digunakake. Kanthi ngono sampeyan ora kudu kuwatir babagan piranti sing kobong nalika nggarap.

Ndhukung Teknis

Kadhangkala masalah kedadeyan sing ora ana gandhengane karo sel baterei dhewe. Kadhangkala, bungkus baterei, BMS, PCM / PCB, utawa masalah liyane sing ana gandhengane karo baterei.

Kontrol Kualitas

100% mriksa produk rampung, kabeh data tes bakal direkam lan dikirim menyang pelanggan kanthi kiriman.

Logistik

kita duwe kerjasama agen pengiriman sing wis suwe digawe kasedhiya kanggo kapal batere langsung menyang klien kita.

Layanan sawise-sales

Kita mesthekake pengalaman klien nalika nggarap ALL IN ONE ora kepenak. Yen ana masalah, hubungi kita lan kita bakal nggawe kanthi bener.

Budaya Perusahaan


-
Nilai inti
Kesetaraan, Ngatur Syukur, Warisan, Inovasi.

-
Misi
Nyedhiyakake solusi baterei sing bisa diisi ulang maju menyang klien unik lan dadi produsen solusi kanggo baterei.

-
Wawasan
Ayo saben wong duwe rasa prestasi lan rasa seneng; Ayo kita dikenali lan dihormati dening para pelanggan lan para kanca.

-
Pujangga
Orientasi para pelanggan dadi layanan milut.

Teknologi

Customized lan shaped kanggo efisiensi

Produk Paling Anyar

07 Jun

ALL IN ONE Rechargeable Battery Lifepo4 32650 12V 7Ah Battery Pack

Specification     Electrical Characteristics Nominal Voltage 12.8v Nominal Capacity 7Ah @ 0.2C Energy 89.6Wh Internal resistance  ≤90mΩ Cycle Life >2000 cycles @ 0.2c...

06 Jun

ALL IN ONE 26650 lifepo4 12V 33ah lithium iron phosphate battery pack

Product Specification Electrical Characteristics Norminal Voltage  12.8V Nominal Capacity  33Ah Energy  422.4Wh Internal resistance  ≤55mΩ Cycle Life  >2000 cycles Months Self discharge...

05 Jun

Factory sell 12V 100ah Lifepo4 battery pack for Solar storage lifepo4 3.2v 100ah

Specification Product name Factory sell 12V 100ah Lifepo4 battery pack for Solar storage lifepo4 3.2v 100ah Nominal Voltage 12.8V Nominal Voltage 100Ah...

04 Jun

Rechargeable Deep Cycle Lifepo4 12V 20AH Lithium ion Battery Pack OEM

Specification  Item 12v 20ah lifepo4 battery pack   Brand   ALL IN ONE   Type   Lithium Iron Phosphate   Part No.:...

Ulasan Pelanggan

Entuk konsultan gratis

Kita ora mung ngasilake lan adol baterei, nanging uga profesional nindakake solusi baterei kanggo sampeyan.
Pitakon sampeyan bakal paling disambut.
Hubungi Kita

Aplikasi