+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.

Babagan ALL IN ONE

ALL IN ONE diadegake ing taun 2010 wiwit saiki kita ahli khusus kanggo ngasilake Baterei NiMH, Li-ion. ALL IN ONE minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe saka pabrik C-rate lan baterei kapasitas gedhe ing China.

Pabrik kita ana ing Zona Pangembangan Ekonomi Shucheng Luan, Provinsi Anhui China kanthi 14 hektar. Sales Dept adhedhasar ing Longhua Shenzhen. Lan kita duwe kira-kira 1000 karyawan, 20 wong ing Jurutera R&D departemen lan teknisi sing menang sawetara paten nasional. All In One duwe fasilitas sing mandiri lan majeng sing dilengkapi karo laboratorium, ing ngendi riset lan tes macem-macem bahan lan produk anyar. Standar operasi standar disetel lan dileksanakake sajrone proses tuku, pamrentah, produksi, kontrol kualitas metu, lan gudang manajemen kanggo efisiensi banget.

Kabeh batre ALL IN ONE digunakake ing macem-macem wilayah, kayata sistem pesawat, elektronik konsumen, instrumen medis, daya portabel, alat elektronik, lan proyek militer. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel sing digawe khusus kanggo kabutuhan tartamtu, saka kimia nganti desain struktural dadi sistem perlindungan. Kita nyedhiyakake layanan mandeg lan baterei kanthi lengkap kanggo mbales kabutuhan tartamtu.

napa milih kita

Desain baterei

Kita duwe desain akeh baterei sing ana, nanging yen sampeyan duwe pikiran sing khusus lan beda, kita bakal nyoba kanthi becik utawa nggawe desain sing bakal ditindakake kanggo sampeyan.

Aplikasi Baterei

We netepake aplikasi sing diwenehake lan menehi saran babagan jinis baterei lan kimia apa sing kudu digunakake. Kanthi ngono sampeyan ora kudu kuwatir babagan piranti sing kobong nalika nggarap.

Ndhukung Teknis

Kadhangkala masalah kedadeyan sing ora ana gandhengane karo sel baterei dhewe. Kadhangkala, bungkus baterei, BMS, PCM / PCB, utawa masalah liyane sing ana gandhengane karo baterei.

Kontrol Kualitas

100% mriksa produk rampung, kabeh data tes bakal direkam lan dikirim menyang pelanggan kanthi kiriman.

Logistik

kita duwe kerjasama agen pengiriman sing wis suwe digawe kasedhiya kanggo kapal batere langsung menyang klien kita.

Layanan sawise-sales

Kita mesthekake pengalaman klien nalika nggarap ALL IN ONE ora kepenak. Yen ana masalah, hubungi kita lan kita bakal nggawe kanthi bener.

Budaya Perusahaan


-
Nilai inti
Kesetaraan, Ngatur Syukur, Warisan, Inovasi.

-
Misi
Nyedhiyakake solusi baterei sing bisa diisi ulang maju menyang klien unik lan dadi produsen solusi kanggo baterei.

-
Wawasan
Ayo saben wong duwe rasa prestasi lan rasa seneng; Ayo kita dikenali lan dihormati dening para pelanggan lan para kanca.

-
Pujangga
Orientasi para pelanggan dadi layanan milut.

Teknologi

Customized lan shaped kanggo efisiensi

Produk Paling Anyar

12 Jul

lifepo4 solar light battery 6.4v 6ah 2S2P portable

Specification ITEM SPECIFICATION REMARK Nominal Voltage 6.4V Nominal Capacity 6Ah  Standard                      discharge ...

12 Jul

Customized ICR18650 li-ion battery 6S2P rechargeable 22.2v 4000mAh Lithium ion battery

Specification Item Rating Note Capacity Typical 4000mAh Discharge:0.2CmA Minimum 3950mAh Nominal Voltage Average 22.2V AC Impedance Resistance ≤280mΩ Discharge Cut-off Voltage 18.0V...

03 Jul

Custom Lithium Battery Pack 60V 20Ah Electric Motorcycle battery

Specification Item Lithium Battery Pack Nominal Voltage 59.2V Nominal Capacity 20Ah Cycle life >500 cycles Max Discharging Current 50A Charger Available Battery...

02 Jul

16s4p 18650 60v 40ah Lithium Battery Pack for Electric Scooter Rechargeable Battery

Product Description Nominal voltage 60V Nominal capacity 40ah Charge voltage 67.2V Dimension 78*175*370 Weight 15KG Discharge cut off voltage 44V Continuous discharge...

Ulasan Pelanggan

Entuk konsultan gratis

Kita ora mung ngasilake lan adol baterei, nanging uga profesional nindakake solusi baterei kanggo sampeyan.
Pitakon sampeyan bakal paling disambut.
Hubungi Kita

Aplikasi