+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.
Sampeyan kene: Omah » Perusahaan

Perusahaan

ALL IN ONE Teknologi Baterai Co, Ltd

ALL IN ONE diadegake ing taun 2010 wiwit saiki kita ahli khusus kanggo ngasilake Baterei NiMH, Li-ion. ALL IN ONE minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe saka pabrik C-rate lan baterei kapasitas gedhe ing China.

Pabrik kita ana ing Zona Pangembangan Ekonomi Shucheng Luan, Provinsi Anhui China kanthi 14 hektar. Sales Dept adhedhasar ing Longhua Shenzhen. Lan kita duwe kira-kira 1000 karyawan, 20 wong ing Jurutera R&D departemen lan teknisi sing menang sawetara paten nasional. All In One duwe fasilitas sing mandiri lan majeng sing dilengkapi karo laboratorium, ing ngendi riset lan tes macem-macem bahan lan produk anyar. Standar operasi standar disetel lan dileksanakake sajrone proses tuku, pamrentah, produksi, kontrol kualitas metu, lan gudang manajemen kanggo efisiensi banget.

 

 

Kabeh batre ALL IN ONE digunakake ing macem-macem wilayah, kayata sistem pesawat, elektronik konsumen, instrumen medis, daya portabel, alat elektronik, lan proyek militer.

Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel sing digawe khusus kanggo kabutuhan tartamtu, saka kimia nganti desain struktural dadi sistem perlindungan. Kita nyedhiyakake layanan mandeg lan baterei kanthi lengkap kanggo mbales kabutuhan tartamtu.

Our Factory’s Production Capacity And Advanced Equipment

Kapasitas Produksi:

Jeneng Line ProdukKapasitas Line ProduksiUnit Asline Diprodhuksi (Taun Sadurunge)
Baterai Lithium Lon, Baterai Storage Lifepo4, Baterai Lithium PolymerLithium Lon Battery: 1000000 Sets/Year;Lifepo4 Storage Battery: 1000000 Sets/Year;Lithium Polymer Battery:6000000Sets/Year1000000Sets/Year;1000000Sets/Year;6000000 Sets/Year

Distribusi Pasar Ekspor:

PasarPendapatan (Taun Sadurunge)Total Pendapatan (%)
Amerika Utararahasia60.0
Eropa Kulonrahasia40.0

Mesin Produksi:

Jeneng MesinMerek & Model No.JumlaheJumlah Taun sing DigunakakeKondisi
Sanyo SMTSanyo22.0Ditampa
Mesin Penyortir Otomatis Sepuluh KisaranShencheng12.0Ditampa
Ngurutake Inti MesinOra Ana Informasi102.0Ditampa
Mesin LaminatingBSE-453512.0Ditampa
Mesin Ink-jetA40012.0Ditampa
Panas Gun861662.0Ditampa
Tukang lasHY-8868112.0Ditampa
Oven RevenOra Ana Informasi12.0Ditampa
Tukang las otomatisOra Ana Informasi12.0Ditampa

Mesin Tes:

Jeneng MesinMerek & Model No.JumlaheJumlah Taun sing DigunakakeKondisi
Penguji BateraiBTS-200452.0Ditampa
Mesin Uji Kapasitas5V 3A, 60V 10A, 100V 100A62.0Ditampa
Tester Semprot Uyah ElektronikOra Ana Informasi12.0Ditampa
Tester Getaran BateraiOra Ana Informasi12.0Ditampa
Tester Temp & Humid sing bisa diprogramXMTB-880212.0Ditampa
Tester Proteksi Plate OtomatisRPT-100062.0Ditampa

Budaya Perusahaan


-
Nilai inti
Kesetaraan, Ngatur Syukur, Warisan, Inovasi.

-
Misi
Nyedhiyakake solusi baterei sing bisa diisi ulang maju menyang klien unik lan dadi produsen solusi kanggo baterei.

-
Wawasan
Ayo saben wong duwe rasa prestasi lan rasa seneng; Ayo kita dikenali lan dihormati dening para pelanggan lan para kanca.

-
Pujangga
Orientasi para pelanggan dadi layanan milut.

Sertifikasi