+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.
Sampeyan kene: Omah » Baterei LiFePO4

Baterei LiFePO4

Baterei Lithium Iron Phosphate

Bateri wesi fosfat litium (LiFePO4), uga diarani baterei LFP, minangka jinis batere sing bisa diisi. ALL IN ONE Teknologi LiFePO4 nawakake kinerja sel berprestasi tinggi sing kompatibel karo aplikasi lithium-ion supaya bisa luwih akeh kekuwatan lan luwih urip.

Fitur

  • 01
    Rintangan suhu sing apik.
  • 02
    Ora ana efek memori
  • 03
    Kapasitas luwih dhuwur dibandhingake karo baterei asam timbal ukuran sing padha.
  • 04
    Urip siklus sing luwih suwe tinimbang baterei lithium-ion liyane.
  • 05
    Karakteristik safety lan mesra alam.
  • 06
    Gantian gulung-ganti sing cocog kanggo baterei timbal-asam.

Baterei Suhu Dhuwur

KimiaLithium Polymer (LiPo)Litium besi fosfat (LiFePO4)
Suhu Operating-50 ℃ nganti 50 ℃-40 ℃ nganti 50 ℃
Jinis CellCell PouchCell Pouch
Tegangan Nominal3,7V3.2V
Kinerja Ngisi Suhu Dhuwur-Suhu-20 ℃ (0,2C)0 ℃
Ngeculake KinerjaSaiki discharge ing 0,2C luwih saka 60% efisiensi ing -50 ℃, luwih saka 80% efisiensi ing -40 ℃, sekitar 80% efisiensi ing -30 ℃.Saiki discharge ing 0,2C luwih saka 85% kapasitas awal ing -20 ℃, 85% ing -30 ℃, sekitar 55% ing -40 ℃.
UkuranKustomisasiKustomisasi

ALL IN ONE baterei suhu rendah LiFePO4 njamin kinerja peluh suhu rendah sing apik liwat tambahan bahan fungsional menyang elektrolit, uga teknologi sing wis suwe kita lakoni.

Baterai kasebut digunakake kanthi akeh ing lapangan sing mbutuhake aplikasi suhu rendah, kayata peralatan militer, peralatan nyilem jero, keamanan umum, elektronik medis, industri aeroangkasa, penyelidikan ilmiah menyang wilayah kutub, lan telekomunikasi listrik.

ALL IN ONE 12V LiFePO4 Battery Storage Catalogue

Download

Aplikasi

Produk Paling Anyar