+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.
Sampeyan kene: Omah » Warta
Holiday Notification

Holiday Notification

Dear Customers: We will have holidays from 1st to 7th in October for National Day, If you have any orders, please give them to us as soon as possible. Our factory will be closed during the holiday, but our sales will keep working as usual,so if you have any questions or inquiries please contact our sales. Sorry for any inconvenience caused. Thanks And Best Regards ALL IN ONE Battery Technology Co Ltd ...
Waca Liyane ...
KABEH ING SATU BATU BATAM Ayo Makarya Dina Iki

KABEH ING SATU BATU BATAM Ayo Makarya Dina Iki

Klien sing dikasihi; Perusahaan kita wis bisa kerja saiki, ALL IN ONE Battery Technology Co khusus nggawe pabrik baterai lithium kelas dhuwur lan Baterai NiMH. Paket baterai Lithium kanthi perangkat keras lan versi piranti lunak BMS, voltase saka 3.2V nganti 800V, lan saiki saka 1 nganti 500A. Produk kami akeh digunakake ing motor, skuter, skateboard banyu, kapal listrik, forklift, robot, peralatan medis, alat listrik, panyimpenan energi surya, stasiun basis komunikasi (5G) lan industri liyane sing gegandhengan. Nyedhiyakake macem-macem kustomisasi layanan, Yen sampeyan butuh batere LiFePO4, batere NMC Lan batere NiMH, aja ragu-ragu ngubungi kami. Seneng bisa dadi layanan sampeyan. Matur suwun dhukungan lan Kerjasama ...
Waca Liyane ...
Babagan jadwal Kerja Liburan Taun Baru Cina

Babagan jadwal Kerja Liburan Taun Baru Cina

Klien sing dikasihi: Apa kabare saiki. Muga-muga kabeh bisa lancar karo sampeyan lan perusahaan. Sales lan insinyur kita bakal tetep kerja kanthi online sajrone Liburan Taun Baru Cina saka 31 Januari nganti 21 Februari. Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon marang kita yen sampeyan seneng karo baterai. Insinyur kita bakal ngatasi solusi batere kanggo sampeyan, lan dodolan bakal dikutip sampeyan kanthi tepat wektu. Lan kita njamin manawa kabeh pitakon bakal dijawab sajrone 6 jam. Sawise pesanan dikonfirmasi, pabrik kita bakal ngatur produksi sawise 21 Februari. Aja ragu-ragu hubungi kami yen sampeyan duwe pitakon, kita seneng bisa dadi layanan sampeyan. Matur suwun amarga kerja sama lan dhukungan. tulus ALL IN ONE Sales Team Lan Tim R&D 4 Februari 2021 ...
Waca Liyane ...
Kabar Preinan

Kabar Preinan

Matur nuwun kabeh amarga wis menehi dhukungan lengkap kanggo perusahaan ing taun 2020. Festival Musim semi taun 2021 wis cedhak, kabeh staf ALL IN ONE Battery Technology Co Ltd muga-muga Festival Musim Semi sing apik lan sukses ing taun Ox! Kanggo ngrameke Festival Musim Semi tradisional, perusahaan kita dijadwalake preinan 22 dina yaiku tanggal 31 Januari nganti 21 Februari Kita bakal bisa kerja maneh tanggal 22 Februari. Pangerten sampeyan bakal luwih dihargai yen preinan nggawa sampeyan ora kepenak. Yen sampeyan duwe pesen sadurunge Spring Festival, kirim menyang kita sanalika bisa. Kita ngarep-arep dhukungan ing taun anyar mbesuk lan muga-muga bisa kerja sama sing luwih apik lan nggawe bisnis sing apik! ALL IN ONE Battery Technology Co Ltd 11th Jan 2021 ...
Waca Liyane ...
Salam Merry Christams Saka KABEH ING SATU Baterai Technology Co Ltd.

Salam Merry Christams Saka KABEH ING SATU Baterai Technology Co Ltd.

Kanggo Klien Favorit; Kami minangka wakil perusahaan minangka panjaluk kanggo sampeyan kabeh ing Natal iki amarga sampeyan penting banget kanggo kita lan bagean utama perusahaan. Amarga sampeyan, kita duwe kinerja sales apik ing produk batere, utamane batere LiFePO4 sing dadi batere paling apik ing pasar saiki. Banget ngucapke matur nuwun banget amarga kasetyan sampeyan sajrone pirang-pirang taun, mula nganyari komitmen kanggo nawakake mung produk paling apik kanthi baterai paling apik, rega paling apik lan layanan sing paling apik. sing wis dadi ciri khas perusahaan kita suwene 10 taun ing pasar. Saiki kita ngrayakake musim liburan pungkasan, mula kita pengin ngirim panjaluk kekarepan kanggo sampeyan lan wong sing dikasihi, lan muga-muga sampeyan bisa nemokake sihir Natal lan ngrayakake kelairan bayi Yesus, nuduhake momen sing bakal tetep ana ing atimu ing salawas-lawase . Matur nuwun kanthi sanget kanggo dhukungan terus lan kita ngarep-arep duwe pilihan ing taun mbesuk. Tulus KABEH ING SATU Tim Baterai tanggal 25 Des 2020 ...
Waca Liyane ...
KABEH ING SATU Surat Thanksgiving Batere Kanggo Klien

KABEH ING SATU Surat Thanksgiving Batere Kanggo Klien

Pelanggan sing dikasihi: Matur suwun dhukungan lan kerja sama ing taun 2020. Taun iki ora gampang kanggo kita ing industri baterai amarga virus Corona wis mengaruhi ekonomi global, nanging bisnis nggawe jagad iki, ing kahanan kasebut, kita kudu kerja sama karo saben wong liyane lan golek cara metu. ALL IN ONE Battery Technology CO Ltd. Pabrik batere NiMH didegake ing taun 2010 kanthi 5000 meter persegi dununge ing Provinsi Anhui China. batere NiMH sing bisa diisi ulang duwe reputasi apik ing omah lan ing luar negeri, batere bisa digunakake ing pirang-pirang wilayah kayata pembersih vakum, lampu LED lan piranti elektronik konsumen. Kanggo nggedhekake bisnis, kita duwe pabrik baterai lithium nomer loro ing taun 2015 kanthi 6000 meter persegi. Baterai lithium Dominasi pasar batere saiki, batere lithium nduweni atribut sing apik kayata energi spesifik dhuwur lan tenaga spesifik tinggi. batere LiFePO4 nduweni umur dawa, kinerja sing aman lan apik. Nganti saiki, perusahaan kami wis terus maju suwene 10 taun. Matur nuwun kanggo ndhukung, lan kita bakal terus menehi batre lan layanan sing apik. Muga-muga sampeyan lan perusahaan, kulawarga kabeh bakal diberkahi kanthi bungah, tentrem, kesehatan. Matur nuwun KABEH ING SATU kabeh anggota ...
Waca Liyane ...
Jadwal Liburan Nasional Cina

Jadwal Liburan Nasional Cina

Cuaca saya suwe saya adhem, nanging semangat saka kanca kanggo makarya terus saya mundhak. Preinan Nasional Tiongkok bakal teka, kanggo ngrayakake liburan, perusahaan duwe cuti 8 dina wiwit 1 Okt nganti 8 Oktober nyoba sing paling apik kanggo nemokake deadline saben pesenan sadurunge preinan. Thanks kanggo kabeh pesenan pelanggan, sanajan krisis ekonomi global nyebabake kerjasama bisnis ing saindenging jagad amarga Coronavirus, kita wis ngrampungake target penjualan kanggo 3 kuartal, lan uga butuh dhukungan ing kuartal pungkasan iki taun Kita seneng banget karo saben bisnis sing bisa menehi kesempatan marang para pelanggan. Tim sales kasedhiya nalika Liburan Nasional Cina Hubungi kita ing +86 15156464780 [email protected] ...
Waca Liyane ...
BATERI BATERI LIPO sing sampeyan butuhake

BATERI BATERI LIPO sing sampeyan butuhake

Desainer lan Produsen Utama saka China ing Sel & Paket Baterai Polimer Lithium-Ion. Solusi sel Polymer Lithium, paket batere LiPo sing cerdas anyar kanggo platform drone paling anyar. Nliti jinis sel batere LiPo. Luwih saka 2000 pcs Baterai LiPo Kanggo Pilihan Sampeyan. Aman karo Jepang IC + Mos, Entuk Sampel Sawetara Dina. Ukuran Akurat & Aman karo IC IC + Kapasitas Mos & Kapadhetan. Kabeh jinis batre sing sampeyan butuhake bisa diwenehake. Desain Kami nggawe lan ngrancang macem-macem seri Baterai LiPo kanggo seleksi lan evaluasi Multiplicity Batere LiPo kita dirancang kanggo piranti Kedokteran Wearable, prototipe perangkat keras, piranti nirkabel lan piranti pelacak fitness Circuit Protective Professional (Nyegah batere saka sirkulasi singkat), NTC (Thermistor) lan Konektor (Molex, JST & Hirose) dipasang nalika dijaluk. Sertifikasi ISO 9001-2008, CE, UL, RoHS, MSDS, UN38.3, IEC6133, FCC lan sertifikasi SGS liyane Kabeh batere LiPo Kuat digawe dening ALL IN ONE bakal dites teknologi lan dikenani biaya 60% sadurunge Aman Aman dikirim karo IC Jepang + MOS & Wujud Kompak & Siklus Long Urip Babagan Baterai LiPo Tantangan saben dina kanggo nggawe sing anyar luwih apik tinimbang sing nggawe batere liyane. Aku mikir yen nggawe masa depan. ALL IN ONE ONE Sistem panyimpenan energi inovatif Batere nyedhiyakake tenaga ing endi wae. Para ilmuwan kita nggawe Baterai LiPo kanthi kapadhetan energi sing saya suwe. Sel Baterai LiPo dikombinasikake karo intelijen lan dikelilingi casing nyedhiyakake solusi saka sektor kayata medis, komunikasi lan robot. Kabeh wilayah kasebut ndadekake apik banget. Wiwitane, pelanggan ora duwe ide rinci babagan batere LiPo babagan fungsi batere. Aplikasi klien biasane durung dirampungake, lan ana pangowahan. Aku pengin ujar manawa kekuwatan kita fleksibilitas. Akeh wong sing ora ngerti yen batere LiPo ngemot elektronik. Saiki tegese kudu ...
Waca Liyane ...
Layanan Desain Paket Baterai Khusus

Layanan Desain Paket Baterai Khusus

Layanan Desain Paket Baterai Khusus sing diwenehake dening ALL IN ONE wis ngirim solusi batere paling luweh kanggo atusan pelanggan sing wis wareg luwih saka 10 taun. Minangka produsen inovatif, berorientasi pelanggan, nggawe batere, kita bangga bisa nawakake solusi pengadaan lan manufaktur lengkap kanggo kabeh teknologi batere kalebu aplikasi intrinsik sing aman. Nanging kabeh diwiwiti karo sampeyan. Syarat Desain Sampeyan Kasar Sampeyan. Anggaran Sampeyan. Aplikasi kompleks. Lingkungan ekstrem. Syarat sing dikarepake banget saka para pelanggan. Reputasi ALL IN ONE dibangun adhedhasar kemampuan kanggo ngirim solusi teknologi batere plus layanan kelas siji ditambah karo pendekatan sing sopan nanging langsung. Layanan Desain Paket Batere Khusus terpadu Solusi batere sing disedhiyakake kudu cocog karo produk lan aplikasi sing digawe kanthi lancar. Kapabilitas kinerja lan operasi sing dhuwur, ora mung sajrone digunakake, nanging sajrone ngisi daya maneh penting kanggo sukses. Manajemen Proyek Pendekatan kita kanggo ngirim solusi sing dibutuhake dicoba lan dites. Proses sing bisa diulangi, supaya kita cocog lan asring ngluwihi pangarepan sampeyan. Discovery Dhasar utama proyek yaiku ngerti bisnis lan target proyek sedhep mungkin. Nggawe syarat sing jelas lan nggawe hubungan sing raket bakal ngasilake asil sing apik. Desain Kanthi makarya kanthi rapet minangka tim, staf masing-masing bakal bebarengan menehi solusi sing paling cocog kanggo aplikasi lan anggaran sampeyan. Gawe Sawise desain rinci lengkap, jinis protokol awal utawa jangka pendek produksi bakal miwiti proses pangiriman lan mbantu ngrampungake masalah integrasi sing ana. Pabrik Batere lan Layanan Majelis Kita minangka produsen baterai lan baterai lithium nimh kanthi pengalaman 10 taun. Ing kahanan sing wis duwe desain batere utawa duwe supplier sing ana lan pengin golek alternatif, kita bisa nawakake layanan sing njamin sampeyan entuk ...
Waca Liyane ...
KABEH ING SATU Bateri Alat Ngarep

KABEH ING SATU Bateri Alat Ngarep

Apa bedane dasawarsa bisa ditindakake. Ing taun 2010, batere nganggo ponsel lan komputer. Ing pungkasan dasawarsa, dheweke uga mulai nggunakake mobil lan omah. Sajrone sepuluh taun kepungkur, lonjakan produksi batere lithium-ion nyebabake rega nganti - kanggo pertama kaline sejarah - kendaraan listrik bisa digunakake kanthi komersial saka sudut pandang biaya lan kinerja. Langkah sabanjure, lan sing bakal nemtokake dasawarsa sabanjure, yaiku panyimpenan skala utilitas. Amarga nyedhaki krisis iklim, mula batere duwe kunci transisi menyang dunia sing bisa dianyarake. Solar lan angin duwe pengaruh luwih akeh kanggo ngasilake tenaga, nanging tanpa teknik panyimpenan energi sing efektif, gas alam lan batu bara dibutuhake kanggo wektu nalika srengenge ora sumunar utawa angin ora rame. Lan panyimpenan skala gedhe dadi instrumental yen masarakat bakal pindhah adoh saka jagad sing gumantung karo bahan bakar fosil. Amarga ekonomi saiki saya akeh ing omah, pabrik kita wis nampa akeh baterai alat-alat ing omah ing luar negeri, kayata baterai mesin pembersih vakum, baterai game console, baterai kunci, baterai sikat untu cerdas, baterai dolanan, baterai UPS lsp …… kabeh batere lithium (NMC) dijamin 1 taun. Yen sampeyan butuh batre nimh lan batere lithium, tulung dakcritakake. Kita ora mung ngasilake lan adol batere, nanging uga bisa ngatasi solusi batere kanggo para ...
Waca Liyane ...
Ngenalake ALL IN ONE Baterei Lithium Iron Phosphate Low-Suhu

Ngenalake ALL IN ONE Baterei Lithium Iron Phosphate Low-Suhu

Nalika nyedhiyakake RV, kapal, mobil golf lan kendaraan listrik, utawa nyedhiyakake panyimpenan kanggo sistem tenaga surya, ALL IN ONE batere fosfat besi lithium nawakake macem-macem kaluwihan tinimbang baterai asam-timbal. Dheweke umure luwih dawa. Bobot kasebut luwih entheng, nanging duwe kapasitas luwih dhuwur. Dheweke ora mbutuhake pangopènan lan bisa dipasang ing sembarang arah. Dheweke uga ngisi daya luwih cepet, lan ora mbutuhake muatan sadurunge bisa disimpen utawa digunakake. Baterai fosfat besi lithium bisa dibuwang kanthi aman sajrone suhu, biasane saka –20 ° C nganti 60 ° C, sing praktis bisa digunakake ing kahanan kabeh cuaca sing diadhepi aplikasi suhu sing adhem sing bisa uga adhem kalebu RV lan off-grid surya Kasunyatane, batere lithium-ion duwe kinerja luwih apik ing suhu sing adhem tinimbang batere-asam timbal. Ing 0 ° C, umpamane, kapasitas baterai asam timbal dikurangi nganti 50%, dene batere fosfat zat besi lithium mung kapitunan 10% ing suhu sing padha. Tantangan Ngisi daya Lithium Suhu Rendah Nalika ngisi ulang baterai lithium-ion, ana aturan sing angel lan cepet: kanggo nyegah kerusakan batere sing ora bisa dibalekake maneh, aja ngisi daya nalika suhu mudhun ing ngisor beku (0 ° C utawa 32 ° F) tanpa nyuda arus pangisian daya. Kajaba sistem manajemen batere (BMS) komunikasi karo pangisi daya, lan pangisi daya nduweni kemampuan kanggo nanggepi data sing diwenehake, iki bakal angel ditindakake. Apa sebabé aturan penting iki? Nalika ngisi suhu sing beku ing ndhuwur, ion lithium ing njero batere direndhem kaya spons ing grafit poros sing nggawe anoda, terminal negatif batere. Nanging, ing beku ing ngisor iki, ion lithium ora bisa dijupuk kanthi efisien dening anoda. Nanging, akeh ion lithium nutupi permukaan anoda, proses sing diarani plating lithium, sing tegese kurang lithium ...
Waca Liyane ...