+86 15156464780
Skype: angelina.zeng2
Shucheng Luan
Anhui China.
Sampeyan kene: Omah » Blog
 8 Kaluwihan Batere Lifepo4 

 8 Kaluwihan Batere Lifepo4 

Elektroda positif baterai lithium-ion yaiku bahan fosfat besi lithium, sing duwe kaluwihan gedhe ing kinerja keamanan lan urip siklus. Iki minangka salah sawijining indikator teknis batere daya sing paling penting. Baterai Lifepo4 kanthi daya siklus 1C ngecas lan ngeculake bisa ditindakake kaping 2000, tusukan ora njeblug, ora gampang kobong lan njeblug nalika kakehan. Bahan katoda fosfat besi lithium nggawe batre lithium-ion kapasitas gedhe luwih gampang digunakake kanthi seri. Fosfat besi lithium minangka bahan katoda Baterai Lifepo4 nuduhake batere lithium-ion nggunakake fosfat besi lithium minangka bahan elektroda positif. Bahan elektroda positif baterai lithium-ion utamane kalebu kobaltat lithium, lithium manganate, lithium nickelate, bahan ternary, fosfat besi lithium, lan sapanunggalane. Antarane, kobaltat lithium minangka bahan elektroda positif sing digunakake ing batere lithium-ion. Secara prinsip, fosfat besi lithium uga minangka proses embedding lan deintercalation. Prinsip iki padha karo kobaltat lithium lan mangan lithium. kaluwihan batere lifepo4 1. Efisiensi ngisi daya lan ngeculake batere Lifepo4 minangka baterai sekunder lithium-ion. Siji tujuan utama yaiku kanggo batere listrik. Keuntungan gedhe banget tinimbang batere NI-MH lan Ni-Cd. Baterai Lifepo4 nduweni efisiensi muatan lan daya sing dhuwur, lan efisiensi pangisian daya lan pangecoran bisa nganti 90% sajrone kondhisi, dene baterai asam timbal udakara 80%. 2. Kinerja keamanan baterai dhuwur Lifepo4 Ikatan PO ing kristal fosfat besi lithium stabil lan angel diurai, lan ora ambruk utawa panas kaya kobaltat lithium utawa mbentuk zat oksidasi sing kuat sanajan suhu utawa kakehan biaya, mula keamanan apik. Dilaporake manawa ing operasi nyata, bagean cilik saka sampel ditemokake duwe fenomena kobong ing tes akupunktur utawa sirkuit cendhak, nanging ora ana kedadeyan bledosan. Ing ...
Waca Liyane ...
Apa bedane antarane baterai Lithium lan AGM?

Apa bedane antarane baterai Lithium lan AGM?

Teknologi Lithium Beda Sepisanan, penting kanggo dicathet yen ana macem-macem jinis baterai "Lithium Ion". Titik sing kudu dicathet ing definisi iki nuduhake "kulawarga batre". Ana sawetara batere "Lithium Ion" ing kulawarga iki sing nggunakake macem-macem bahan kanggo katoda lan anoda. Akibate, dheweke nampilake ciri sing beda banget lan mula cocog kanggo macem-macem aplikasi. Fosfat Besi Lithium (LiFePO4) Fosfat Besi Litium (LiFePO4) minangka teknologi lithium sing kondhang ing Australia amarga panggunaan lan kesesuaiane kanggo macem-macem aplikasi. Karakteristik rega murah, keamanan dhuwur lan energi spesifik sing apik, nggawe iki pilihan sing kuat kanggo akeh aplikasi. Voltase sel LiFePO4 3,2V / sel uga ndadekake teknologi lithium pilihan kanggo panggantos asam timbal sing tinutup ing pirang-pirang aplikasi utama. Napa LiFePO4? Saka kabeh opsi lithium sing kasedhiya, ana sawetara sebab kenapa LiFePO4 dipilih minangka teknologi lithium sing cocog kanggo ngganti SLA. Alesan utama kalebu ciri sing disenengi nalika ndeleng aplikasi utama sing saiki ana SLA. Iki kalebu: Voltase sing padha karo SLA (3.2V saben sel x 4 = 12.8V) sing cocog kanggo panggantos SLA. Wangun teknologi lithium sing paling aman. Fosfat sing ramah lingkungan ora mbebayani lan uga ramah lingkungan lan uga ora kena resiko kesehatan. Kisaran suhu sing amba. Fitur lan mupangat LiFePO4 yen dibandhingake karo SLA Ing ngisor iki sawetara fitur kunci batere LiFePO4 sing menehi sawetara kaluwihan signifikan SLA ing macem-macem aplikasi. Iki dudu dhaptar lengkap, nanging kalebu isine kunci. Baterai AGAH 100AH dipilih dadi SLA, amarga iki minangka salah sawijining ukuran sing paling umum digunakake ing aplikasi siklus jero. AGM 100AH iki wis ...
Waca Liyane ...
Parameter Dhasar Batere Lithium

Parameter Dhasar Batere Lithium

Batere lithium-ion digunakake ing sistem panyimpenan energi. Nalika tuku batere lithium, kita kudu ngerti paramèter utama batere lithium-ion. Kapasitas Batere Kapasitas batere minangka salah sawijining indikator kinerja sing penting kanggo ngukur kinerja batere. Iki nggambarake jumlah Listrik sing dibuwang dening batere kanthi kondhisi tartamtu (tingkat debit, suhu, voltase mandap, lsp.) Voltase nominal lan jam ampere nominal minangka konsep batere sing paling dhasar lan inti. Listrik (Wh) = Daya (W) * Jam (h) = Voltase (V) * Amp-jam (Ah) 2. Tingkat batere batere Nggambarake tingkat kapasitas pangisi daya batere; tingkat pangisi daya = pangisian daya saiki / kapasitas dirating. Iki nuduhake kacepetan debit. Umume, kapasitas batere bisa dideteksi kanthi beda arus debit. Contone, nalika batere kanthi kapasitas batere 200Ah dibuwang ing 100A, tingkat debit 0,5C. 3. DOD (Ambane Discharge) Iki nuduhake persentase kapasitas batere batere menyang kapasitas batere sajrone nggunakake batere 4.SOC (Negara muatan) Iki nuduhake persentase daya batere sing isih ana ing kapasitas batere. 5.SOH (Negara Kesehatan) Iki nuduhake status kesehatan batere (kalebu kapasitas, daya, resistensi internal, lsp) Resistensi internal batere sing gedhe bakal nyuda voltase kerja batere nalika ngeculake, nambah batere energi batere internal, lan nambah panase batere. Ketahanan internal batere utamane kena pengaruh, kayata material batere, proses manufaktur, struktur batere lan sapanunggalane. 7. Urip siklus Iki nuduhake jumlah siklus pangisian daya lan batere sing bisa tahan batere sadurunge kapasitase bosok menyang nilai sing ditemtokake ing kahanan pangisian daya lan pangisi daya tartamtu. Siji siklus nuduhake siji daya kebak lan siji debit lengkap. Ing ...
Waca Liyane ...
KABEH ING SATU Paket Batere Khusus LiFePO4

KABEH ING SATU Paket Batere Khusus LiFePO4

Paket batre khusus Lithium Iron Fosfat nyedhiyakake teknologi batere Li-Ion paling aman ing saindenging jagad. Sanajan duwe kapadhetan energi luwih murah tinimbang kimia lithium-ion liyane, batere lithium Iron fosfat nyedhiyakake kapadhetan daya sing luwih apik lan siklus urip luwih dawa tinimbang kimia lithium liyane. Paket batre khusus sing canggih banget dirancang kanggo ngoperasikake 5 nganti 10 kaping luwih dawa tinimbang sel baterai Li-Ion standar kanthi kurang kapasitas. Paket batere LiFePO4 Custom uga nyedhiyakake kualitas integrasi sing migunani sing nyedhiyakake sawetara mupangat unik. ALL IN ONE Battery Technologies minangka panyedhiya utama baterai batere LiFePO4 pabrikan ing industri. Desainer ahli bisa nggawe paket baterai bathi fosfat besi lithium kustom berkualitas tinggi sing nggabungake kabeh fitur sing dibutuhake ing aplikasi sampeyan. Sinau babagan program Solusi Daya Kustom Respon Cepat. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan desain lan layanan perakitan fosfat besi lithium. Ing ALL IN ONE Battery Technologies, kita kasedhiya kanggo mbantu sampeyan babagan kebutuhan sumber daya kustom. Paket Batere Khusus LiFePO4 Keuntungan Paket batere khusus LiFePO4 nyedhiyakake stabilitas termal sing apik banget, wektu pangisian daya sing cepet banget, lan umur siklus dawa. Nanging, amarga beroperasi kanthi voltase sing rada luwih murah tinimbang kimia Li-ion standar, dheweke nyedhiyakake isi energi sing luwih sithik tinimbang paket baterai Li-Ion liyane. Sawetara mupangat utama nggunakake paket batre batangan fosfat lithium ferro ing kimia lithium liyane kalebu: Umur siklus sing luwih suwe Toleransi planggaran Peningkatan biaya luwih murah Luwih larang tinimbang bahan kimia liyane. Ana sawetara barang dagang nalika nggunakake batere baterei khusus LiFePO4 saka kimia Li-Ion liyane . Paket batre khusus fosfat Lithium Iron ngasilake kurang energi kanggo volume / bobot tartamtu, nanging ing pirang-pirang aplikasi, kaluwihan kinerja sing akeh banget bakal ilang tenaga. Baterai Asam Utama vs. Paket Batre Khusus LiFePO4 Amarga linuwih standar lan biaya sing murah, batere asam timbal digunakake sajrone puluhan taun. Nanging, ing pungkasan ...
Waca Liyane ...
KABEH ING BATU Sepeda Listrik

KABEH ING BATU Sepeda Listrik

Baterai Sepeda Listrik: Masalah Ukuran Salah sawijining komponen sing paling penting ing sepeda listrik yaiku BATERI, nanging kaget banget yen ora dielingi karo akeh pengendara nalika tuku e-bike kaping pisanan. Lan iki diarani universal minangka salah sawijining keluhan paling gedhe ing antarane para pengendara anyar sawise tuku e-bike pertama: 'Muga-muga bisa tuku e-bike kanthi batere luwih gedhe' Pungkasane, ukuran batere bisa nemtokake sepira kekuwatane, kacepetan lan jangkoan sampeyan bisa nyana saka e-bike anyar sampeyan. Yen sampeyan kasengsem karo tenaga, kacepetan utawa jangkauan, priksa kanthi tliti ukuran batere. Umume sepeda motor sing saiki kasedhiya saiki adhedhasar batere 36 utawa 48 Volt; biasane nyedhiyakake kinerja daya, kacepetan, lan bukit kanthi cukup andhap asor. Paket voltase sing luwih dhuwur bisa dadi luwih kuat, luwih cepet, lan efisiensi sing luwih dhuwur kanggo perjalanan sing luwih nyenengake. Sistem batere 52V wis digunakake kanthi "rodder panas" kanggo nggayuh kinerja e-bike sing luwih dhuwur tinimbang sistem 48V standar. Sajrone dasawarsa pungkasan, Sepeda nggawe rekayasa lan mbangun prasarana sing dibutuhake supaya batere tombol 52V kasedhiya ing saben motor listrik. Keuntungan Utama Platform 52-Volt Luwih Luwih Luwih: Tenaga biasane ditambah karo voltase: voltase luwih dhuwur = luwih akeh tenaga. Kabeh batere Juicy Bikes nggunakake Sel Rate Tinggi lan nganti saiki 45Amps Max (meh kaping pindho standar industri). Kacepetan luwih akeh: Motor listrik kanthi alami muter luwih cepet kanthi voltase dhuwur. Sistem voltase sing luwih dhuwur ngidini kabeh sepeda motor bisa nggayuh kinerja Kelas 3 (28MPH), kanthi sawetara model ngluwihi kecepatan mung throttle 30MPH, nalika isih nyedhiyakake torsi pendakian bukit sing dikarepake para penggemar e-bike. Jangkauan Liyane: Nguatake jangkoan nunggang nganti 100 mil saben biaya, batere 52V gedhe banget nyedhiyakake regane sing ora ana tandhingane ing pasar e-bike lan bisa uga salah sawijining prabédan sing paling penting ...
Waca Liyane ...
Milih batre paling apik kanggo RV: AGM vs Lithium

Milih batre paling apik kanggo RV: AGM vs Lithium

Baterai lithium dadi pilihan sing umum kanggo urip saben dinane, lan batere lithium digunakake ing akeh wilayah. Apa sampeyan mbukak AGM tradisional utawa pindhah menyang lithium? Mangkene sawetara tips kanggo nimbang bathi saben jinis batere kanggo pelanggan lan mbantu sampeyan njupuk keputusan sing luwih lengkap. Anggaran Umur lan Biaya duwe peran penting kanggo mutusake batere batere sing endi. Kanthi baterai Lithium luwih larang kanggo didhisiki, bisa uga ora ana gandhengane karo AGM. Nanging apa sing nyebabake prabédan iki? Baterai AGM tetep luwih murah amarga bahan sing dienggo nggawe regane larang lan kasedhiya. Batere lithium, ing tangan liyane, nggunakake bahan sing luwih larang lan sawetara luwih angel dicapai (yaiku lithium). Bagean liyane proses njupuk keputusan sing kudu dipikirake yaiku umure batere iki. Iki minangka biaya awal saka Lithium sing bisa diimbangi. Titik ing ngisor iki nyoroti beda antarane lithium lan AGM: Baterai AGM sensitif karo ambane debit. Iki tegese batere saya jero, siklus saya kurang. Baterai AGM umume dianjurake supaya mung bisa dibuwang nganti 50% saka kapasitas kanggo nggedhekake umure siklus. Ambane debit (DOD) winates iki 50% tegese luwih akeh batere dibutuhake kanggo nggayuh kapasitas sing dikarepake. Iki tegese luwih akeh biaya wiwitan, lan luwih akeh ruang sing dibutuhake kanggo nyimpen. Batere lithium (LiFePO4), ing tangan liyane, ora kena pengaruh ambane debit mula bisa urip luwih dawa. DOD 80-90% tegese batere luwih sithik dibutuhake kanggo entuk kapasitas sing dikarepake. Baterai sing luwih sithik tegese luwih sithik papan sing dibutuhake kanggo nyimpen. Luwih akeh babagan ambane debit mengko. Kapasitas Biaya Initial ($ / kWh): AGM - 221; Lithium - 530 Wiwitan ...
Waca Liyane ...
5 Alesan Napa Baterai Lithium LiFePO4 Ngisi daya

5 Alesan Napa Baterai Lithium LiFePO4 Ngisi daya

Nalika nerangake tembung 'batere lithium', sampeyan bakal ujar manawa akhir-akhir iki, tembung loro iki nyebabake akeh kebingungan, wedi, lan spekulasi. Dadi, ora hairan yen sampeyan takon dhewe, "kenapa ing Bumi bakal ana sing nggunakake baterai Lithium?" Nanging yakin, kita wis rampung peer. Ing ALL IN ONE, kita wis nglumpukake sajrone dasawarsa wektu kanggo babagan, riset & pangembangan, sinau, desain, lan optimalisasi produk, kanggo mesthekake yen teknologi teknologi lan solusi inovatif sing luwih apik kanggo para pelanggan. Sadurunge bisa nemokake apa sing nggawe batre Lithium aman, ayo nutupi dhasar-dhasar kasebut. Lithium 101 Lithium ditemokake ing taun 1817 dening Kimia Swedia, Johan August Arfwedson. Sampeyan bisa uga kelingan ndeleng "Li," ing tabel periodik ing tembok guru sekolah sampeyan, nanging Arfwedson pisanan nyebut 'lithos', sing artine watu ing basa Yunani. Li minangka logam alkali putih sing lembut lan putih kanthi kapadhetan energi tinggi dadi pilihan sing tepat kanggo menehi baterei ekstra. "Lit" ing batere lithium Miturut Power Electronics, ana 6 macem-macem jinis baterai lithium-ion, wiwit saka baterai Lithium Cobalt Oksida (LiCoO22) nganti batere Lithium Nickel Manganese Cobalt Oksida (LiNiMnCoO2) lan baterai Lithium Titanate (LTO). Miturut sejarah, batere lithium kaya lithium-ion utawa Lithium Polymer nawakake kaluwihane beda tinimbang mitra baterai Lithium liyane amarga umure, reliabilitas, lan kapasitase dawa. Nanging, baterai lithium-ion / polimer kabukten bermasalah lan kudu ditangani kanthi ati-ati, amarga amarga "runaway termal" lan mirip mbledhos utawa bisa murub. Nanging, amarga kemajuan ing industri baterai lan teknologi Lithium, batere luwih stabil lan luwih aman digawe, kaya baterai Lithium Iron Phosphate (LiFePO4). Saiki sampeyan wis cepet banget karo kabeh perkara ing lithium, iki 5 sebab kenapa kita milih nggunakake teknologi Lithium Iron Phosphate (LiFePO4). 1. Keamanan: LiFePO4 yaiku ...
Waca Liyane ...
Sepira Sampeyan Ngerti Babagan BMS

Sepira Sampeyan Ngerti Babagan BMS

Sistem manajemen baterei ateges "otak" saka batere; ngukur lan nglaporake informasi penting kanggo operasi batere lan uga nglindhungi batere saka kerusakan ing macem-macem kahanan operasi. Fungsi sing paling penting sing ditindakake sistem manajemen batere yaiku nglindhungi sel. Sel baterai lithium duwe loro masalah desain kritis; yen sampeyan kakehan mbayar, sampeyan bisa ngrusak lan nyebabake panas banget lan uga bledosan utawa semangat, mula penting banget supaya sistem manajemen batere bisa nyedhiyakake proteksi voltase. Sel ion lithium uga bisa rusak yen dibuwang ing ngisor ambang tartamtu, udakara 5 persen saka total kapasitas. Yen sel dibuwang ing ngisor ambang batas iki, kapasitas bisa suda terus. Kanggo mesthekake yen batere batere ora luwih dhuwur utawa luwih saka watese, sistem manajemen batere duwe piranti perlindungan sing diarani protektor Lithium-ion khusus Saben sirkuit proteksi batere duwe rong saklar elektronik sing diarani "MOSFETs." MOSFET minangka semikonduktor sing digunakake kanggo ngalih utawa mateni sinyal elektronik ing sirkuit. Sistem manajemen batere biasane duwe Disposge MOSFET lan Charge MOSFET. Yen pelindung ndeteksi manawa voltase ing sel ngluwihi wates tartamtu, biaya kasebut bakal mandheg kanthi mbukak chip Charge MOSFET. Sawise pangisian daya wis mudhun maneh menyang level aman banjur saklar bakal ditutup maneh. Kajaba, nalika sel ngeculake menyang voltase tartamtu, protektor bakal ngilangi debit kanthi mbukak Disposge MOSFET. Fungsi paling penting nomer loro sing ditindakake dening sistem manajemen batere yaiku manajemen energi. Conto manajemen energi sing apik yaiku meter tenaga batere laptop sampeyan. Umume laptop saiki ora mung bisa ngandhani sepira muatan sing isih ana ing batere nanging uga tarif apa ...
Waca Liyane ...
KABEH ING SATU BATU Nunggang Lawn

KABEH ING SATU BATU Nunggang Lawn

Traktor pekarangan, sing uga dikenal minangka traktor kebon utawa numpak mesin pemotong rumput, mesin mesin pemotong rumput sing luwih gedhe sing dirancang kanggo motong lan ngetrapake area gedhe ing pekarangan sing angel dipotong kanthi mlaku ing mburi mesin pemotong. Iki minangka mesin pemotong rumput gedhe kanthi cakram pemotong sing dipasang ing sangisore kursi, menehi kekuatan lan kenyamanan nalika sampeyan minggat ing ndhuwur glathi, lungguh kanthi kepenak nalika sampeyan ngethoki pekarangan tinimbang kudu ngupayakake sampeyan nalika meksa mesin sing abot. "Traktor pekarangan" minangka istilah sing umume digunakake kanggo nuduhake model tunggangan mesin pemotong rumput sing luwih gedhe lan luwih larang. Iki minangka pilihan sing nyedhiyakake daya pemotong tingkat paling dhuwur lan efisiensi paling gedhe, saéngga sampeyan bisa motong wiji ing suket kanthi kecepatan dhuwur lan isih bisa nggunakake trim sing apik. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo lapangan paling gedhe, utawa kanggo pemeliharaan rumput utawa komersial lan pemeliharaan suket. Traktor pekarangan kanthi kuat minangka pilihan sing efisien lan kuat kanggo motong rumput gedhe, fungsi sing penting banget amarga hawa panas lan pangopènan pekarangan dadi luwih penting. Kabeh traktor pekarangan mbutuhake batere, nanging supaya batre traktor pekarangan paling apik bisa nggawe prabédan utama kanggo kinerja lan pangopènan traktor pekarangan. Baterai traktor pekarangan sing apik bisa mbantu traktor kebon sampeyan mlaku kanthi efisiensi puncak lan nyuda frekuensi sing dibutuhake kanggo ngisi daya utawa ngganti batere. Traktor pekarangan asring disedhiyakake karo batre sing, sanajan cukup, bisa uga ora entuk kinerja puncak, lan pungkasane mbutuhake panggantos. Tuku baterei traktor pengganti bisa uga rumit lan mbingungake, utamane amarga kabeh batere katon padha, lan mbedakake fitur utamane bisa nantang sapa wae tanpa keahlian sing signifikan. Baterai ALL IN ONE LiFePO4 Rechargeable bisa digunakake kanthi serbaguna lan gampang digunakake ...
Waca Liyane ...
Bateri Cart Golf Paling Apik: Lithium vs. Asam Pimpin

Bateri Cart Golf Paling Apik: Lithium vs. Asam Pimpin

Pasar troli golf saya berkembang amarga saya akeh wong sing nggunakake kinerja serbaguna. Wis puluhan taun, bathi asam-asam mbanjiri ing siklus jero dadi sarana sing paling larang kanggo nguatake mobil golf listrik. Kanthi munggahake baterai lithium ing akeh aplikasi daya dhuwur, saiki akeh sing ngerteni batere batere LiFePO4 ing kreta golf. Nalika kranjang golf apa wae bakal mbantu sampeyan ngubengi dalan utawa lingkungan, sampeyan kudu nggawe manawa kekuwatan kasebut cukup kanggo pakaryan kasebut. Ing kene batre golf golf lithium bisa digunakake. Dheweke nantang pasar baterai asam timah amarga akeh mupangate supaya luwih gampang dijaga lan luwih larang regane ing jangka panjang. Ing ngisor iki rincian babagan bathi bathi golf golf lithium tinimbang mitra asam timbal. Kapasitas Nggawa Ngisi batere lithium menyang troli golf, kreta bisa nambah rasio bobot-kanggo-kinerja kanthi signifikan. Baterai golf golf lithium yaiku setengah saka batere asam timbal tradisional, sing nyukur rong pertiga bobot batere kreta golf biasane digunakake. Bobot sing luwih entheng tegese kranjang golf bisa nggayuh kacepetan sing luwih dhuwur kanthi gaweyan sithik lan nggawa bobot luwih akeh tanpa krasa lesu kanggo para penghuni. Bentenipun rasio bobot-kanggo-kinerja ngidini kreta sing nganggo tenaga lithium nggawa tambahan rong wong diwasa kanthi ukuran rata-rata lan peralatan sadurunge nggayuh kapasitas nggawa. Amarga batere lithium njaga output voltase sing padha tanpa preduli pangisian daya batere, kreta terus bisa ditindakake sawise mitra asam timah tiba ing bungkus. Yen dibandhingake, baterai asam timbal lan baterai Absorbent Glass Mat (AGM) kelangan output lan kinerja voltase sawise 70-75 persen kapasitas batere sing digunakake, sing mengaruhi kapasitas nggawa lan nyebabake masalah nalika nggawa dina. Ora Ana Maintenance Salah sawijining mupangat utama ...
Waca Liyane ...
Apa Sampeyan Ngerti Luwih Saka Skuter Listrik

Apa Sampeyan Ngerti Luwih Saka Skuter Listrik

Skuter listrik yaiku roda loro sing dirancang kanggo mlaku kanthi tenaga listrik. Amarga kendaraan kasebut ora nggunakake bahan bakar tradisional kaya bensin utawa solar lan ora duwe emisi karbon nol, mula grapyak karo lingkungane. Motor sing digunakake ing e-scooter yaiku motor DC sing entuk tenaga saka batere sing dipasang ing kendharaan. Kajaba motor, batere skuter sampeyan uga nggunakake lampu, kontrol, lsp nalika digunakake. Mbantu ngerti babagan batere e-skuter supaya bisa luwih njaga lan nglindhungi lan njaga umur maksimal. Ing pandhuan iki, kita bakal ngrembug sawetara perkara babagan baterai skuter listrik, kalebu tips kanggo njaga batere listrik lan cara nglindhungi supaya bisa urip dawa. Dasar-dasar Baterai Skuter Listrik Sanajan ana macem-macem jinis batere sing bisa digunakake ing skuter listrik, umume kendaraan nggunakake paket baterai lithium-ion amarga kerapatan energi sing dhuwur lan umur dawa. Nanging, gumantung karo rega skuter, sawetara varian rega murah bisa uga nggunakake baterai asam-timbal sing regane luwih murah. Daya / kapasitas batere diukur ing watt-jam (Wh). Yen saya akeh daya batere, saya suwe bisa nggunakake skuter listrik. Nanging, bobote lan ukuran batere uga mundhak nalika sampeyan nambah kapasitas, sing bisa nggawe kendaraan ora gampang ditularake. Kapasitas batere duwe pengaruh langsung marang jarak maksimum / jarak tempuh skuter listrik. Kanggo mriksa kapasitas batere e-scooter, mung goleki rating Wh. Contone, skuter duwe baterai 2.100 Wh (60V 35Ah), sing bisa menehi jarak tempuh maksimal 100-120km. Gumantung saka sarat jarak tempuh lan portabilitas tartamtu, sampeyan bisa tuku skuter listrik nganggo batere luwih gedhe utawa portebel. Apa sing diarani ...
Waca Liyane ...
Pandhuan Teknis: Baterai Skuter Listrik

Pandhuan Teknis: Baterai Skuter Listrik

Ing pandhuan teknis iki, sampeyan bakal sinau babagan kabeh babagan scooter listrik, kalebu jinis, rating kapasitas, cara memperpanjang umur batere, lan panggunaan lan panyimpenan sing tepat. Baterai Skuter Listrik Baterai minangka "tanki bahan bakar" skuter listrik sampeyan. Nyimpen energi sing dikonsumsi dening motor DC, lampu, kontrol, lan aksesoris liyane. Umume skuter listrik duwe sawetara jinis baterai batere adhedhasar ion lithium amarga kerapatan energi lan umur dawa banget. Akeh skuter listrik kanggo bocah lan model murah liyane ngemot baterai asam timbal. Ing skuter, paket batere digawe saka sel individu lan elektronik sing diarani sistem manajemen batere sing tetep bisa dienggo kanthi aman. Paket batere luwih gedhe duwe kapasitas luwih akeh, diukur ing jam watt, lan bakal skuter listrik bisa lelungan luwih adoh. Nanging, iki uga nambah ukuran lan bobote skuter - saengga kurang portabel. Kajaba iku, batere minangka salah sawijining komponen paling larang ing skuter lan kenaikan biaya umume. Paket batere e-skuter digawe saka akeh sel batere. Sing luwih khusus, digawe saka 18650 sel, klasifikasi ukuran kanggo baterai lithium ion (Li-Ion) kanthi ukuran silinder 18 mm x 65 mm. Saben sel 18650 ing bungkus batere cukup nyenengake - ngasilake potensial listrik mung 3,5 volt (3,5 V) lan kapasitas 3 amp jam (3 A · h) utawa udakara 10 watt-jam (10 Wh). Kanggo nggawe paket batere kanthi kapasitas atusan utawa ewu watt jam, akeh sel Li-ion 18650 individu dipasang dadi struktur kaya bata. Paket batere kaya bata dipantau lan diatur dening sirkuit elektronik sing diarani sistem manajemen batere (BMS), sing ngontrol aliran listrik menyang lan metu saka batere. Baterai Li-Ion lithium duwe kapadhetan energi sing apik banget, jumlah energi sing disimpen saben bobote fisik. Dheweke uga duwe umur dawa banget sing bisa ...
Waca Liyane ...
Pitunjuk Perawatan LiFePO4: Ngurus batere lithium

Pitunjuk Perawatan LiFePO4: Ngurus batere lithium

Pambuka sel lithium kimia LiFePO4 dadi populer ing pirang-pirang aplikasi ing taun-taun pungkasan amarga dadi salah sawijining kimia batere sing paling kuat lan tahan lama. Bakal umure sepuluh taun utawa luwih yen dirawat kanthi bener. Coba waca sawetara tips iki supaya sampeyan entuk layanan paling dawa saka investasi batere. Tip 1: Aja nganti ngisi daya / ngeculake sel! Penyebab paling umum kegagalan prematur sel LiFePO4 yaiku kakehan lan kakehan. Malah kedadeyan siji bisa nyebabake kerusakan permanen ing sel, lan penyalahgunaan kasebut mbatalake garansi. Sistem proteksi batere dibutuhake supaya ora bisa sel apa wae ing kanthong sampeyan metu saka kisaran voltase operasi nominal, Ing kasus kimia LiFePO4, maksimal absolut yaiku 4,2V saben sel, sanajan disaranake sampeyan ngisi daya nganti 3.5-3.6V saben sel, kurang saka 1% kapasitas ekstra antarane 3,5V lan 4.2V. Ngisi daya maneh nyebabake panas ing sèl lan kakehan utawa kakehan nemen bisa nyebabake kobongan. AIN Works Ora tanggung jawab kanggo kerusakan sing disebabake amarga kobongan. Ngisi daya bisa uga ana amarga. Kurang sistem proteksi batere sing cocog Salah sistem proteksi batere infeksi salah instalasi sistem proteksi batere AIN Works ora tanggung jawab kanggo pilihan utawa panggunaan sistem proteksi batere. Ing pungkasan skala, mbuwang kakehan uga bisa ngrusak sel. BMS kudu medhot beban yen ana sel sing nyedhaki kosong (kurang saka 2.5V). Sel bisa uga ngalami kerusakan ringan ing sangisoré 2.0V, nanging biasane bisa pulih. Nanging, sel sing bakal nyebabake voltase negatif bakal rusak mula ora bisa pulih. Ing batere 12v, nggunakake cutoff voltase kurang bisa ...
Waca Liyane ...
18650 Sambungan Batere Lithium

18650 Sambungan Batere Lithium

Kanggo nggunakake batere, voltase dhuwur lan arus sing gedhe asring dibutuhake, sing kudu nyambungake sawetara batere ing seri utawa paralel (utawa kalorone), kasebut kasebut batere. Paket baterai lithium 18650 mbutuhake standar tartamtu. 1. Makna Paket Baterai 18650 ing Seri lan batere Paralel 18650 ing seri: Nalika batere lithium 18650 disambungake kanthi seri, voltase paket batere minangka total voltase batere, nanging kapasitas tetep ora owah. Diagram Skema baterai 18650-4S Sambungan 18650 sejajar: Yen sampeyan nyambungake pirang-pirang baterai lithium 18650 kanthi paralel, sampeyan bisa entuk tenaga luwih akeh. Sambungan paralel batere lithium njaga voltase tetep, nalika kapasitas mundhak. Kapasitas total minangka jumlah total kapasitas kabeh batere lithium tunggal. Diagram Skema seri Koneksi 18650-4P lan sambungan paralel baterai 18650: cara seri lan sambungan paralel yaiku nyambungake sawetara baterai lithium ing seri banjur sambungake paket batere kanthi paralel. Ora mung nambah voltase output, nanging uga kapasitas. Diagram Koneksi 18650-2S2P 2. Pancegahan kanggo Sambungan Seri lan Paralel 18650 Seri Baterai Lithium lan sambungan baterai lithium paralel kudu cocog karo sel batere. Standar pencocokan baterai lithium: resistensi voltase≤10mV kapasitas ≤5mΩ≤20 mA Batere kanthi voltase sing padha Beda beda duwe voltase beda. Sawise disambungake kanthi paralel, batere voltase dhuwur ngisi batere kanthi voltase kurang, sing nggunakake daya lan bisa uga kacilakan. Batere kanthi kapasitas sing padha Sambungake batere kanthi macem-macem kapasitas ing seri. Contone, batere sing padha bisa uga beda karo drajad tuwa. Baterai kanthi kapasitas cilik bakal ngeculake dhisik, mula resistensi internal bakal saya tambah. Sampeyan uga kudu nggunakake batere sing padha yen nyambung kanthi seri. Yen ora, sawise nyambungake batere kanthi macem-macem kapasitas ing seri (contone, baterai sing padha ...
Waca Liyane ...
Batere Piranti Elektronik Portable

Batere Piranti Elektronik Portable

Saiki, jagad sing akeh informasi dadi saya akeh. Kanthi panjaluk gedhe babagan pangiriman informasi global sing tepat wektu lan efisien, nglumpukake lan ngirim informasi mbutuhake platform pertukaran informasi portebel kanggo nanggepi wektu nyata. Piranti elektronik portebel (PED) kalebu telpon seluler, komputer portebel, tablet, lan piranti elektronik sing bisa dipakai minangka calon sing paling janjeni lan ningkatake proses pangolahan lan enggo bareng kanthi cepet. Kanthi pangembangan lan inovasi teknologi elektronik, PEDs wis tuwuh kanthi cepet sajrone puluhan taun kepungkur. Motivasi utama kegiatan iki yaiku PEDs digunakake ing urip saben dinane saka piranti pribadi nganti piranti teknologi tinggi sing ditrapake ing aerospace amarga kemampuan nggabungake lan sesambungan karo manungsa, sing nuwuhake perubahan sing nyenengake lan nggawe jaman, malah dadi bagean sing penting banget kanggo meh kabeh wong. Umumé, sumber energi sing dioperasikake stabil wajib ing piranti kasebut kanggo njamin kinerja sing dikarepake. Kajaba iku, dibutuhake banget nggawe sumber panyimpenan energi kanthi aman amarga portofolio PED. Kanthi akeh panjaluk jangka panjang PED, kemampuan sistem panyimpenan energi kudu dianyari. Dadi, njelajah piranti panyimpenan energi sing umure, umure, aman, lan kapasitas gedhe dijaluk banget supaya bisa nemokake tantangan PED sing saiki. Sistem panyimpenan energi elektrokimia, utamane batere sing bisa diisi ulang, wis digunakake dadi sumber energi PED sajrone puluhan taun lan ningkatake tuwuhing PED sing maju. Kanggo nyukupi kebutuhan PED sing terus-terusan, pangembangan elektrokimia batere sing bisa diisi ulang wis diraih. Baterai PED sing bisa diisi ulang wis liwat asam timbal, nikel-kadmium (Ni ‐ Cd), hidrida hidrida (Ni-MH), baterai lithium-ion (Li-ion), lan sapanunggalane. Energi tartamtu lan kekuwatan tartamtu wis apik banget nalika saya suwe. Karakteristik Batere-asam Baterai Ni-CD Baterai Baterai Ni-MH Baterai Li-ion Baterai Gravimetri Densitas Energi (Wh / Kg) ...
Waca Liyane ...
Solusi Batere Kesehatan lan Kesehatan

Solusi Batere Kesehatan lan Kesehatan

Solusi Batere Kesehatan lan Kesehatan minangka misi penting ing Industri Kesehatan. Piranti pirang-pirang taun ngrancang lan nggawe batre khusus kanggo sistem lan teknologi kritis misi nyebabake ALL INE ONE dadi pemasok utama Industri Kesehatan lan Kesehatan kanggo daya batere seluler sing efisien, andal, lan tahan lama. Apa wae kanggo Unit Perawatan Intensif (ICU), manawa linuwih, akurasi lan kasedhiya peralatan, sistem lan monitor bisa nggawe bedane kanggo wong-wong sing gumantung karo teknologi iki; utawa Kesehatan Kesehatan Kondisi Spesialis kayata Kardiologi utawa Obstetrik & Ginekologi utawa Onkologi; Baterai Seluler lan Sistem Cadangan & Dhukungan Baterai minangka kunci sukses. Syarat Batere Medis lan Kesehatan Kesehatan Saben sarat dianggep independen kanggo mesthekake desain sing paling apik dikirim saben wektu. Nggarap klien, ALL IN ONE duwe rekor trek sing wis melu banget wiwit wiwitan aplikasi peralatan Medis lan Kesehatan anyar, mula kabeh alternatif sing relevan dianggep teknologi teknologi batere sing digunakake minangka solusi sing paling cocog kanggo kabutuhan pungkasan. klien, pungkasane pasien. Solusi Baterai Kesehatan lan Kesehatan Apa Lithium Ion (Li-Ion) utawa Nickel Cadmium (NiCad) utawa kimia batere liyane sing dipilih, sampeyan bisa ngandelake KABEH ING SATU kanthi tliti babagan alternatif kanggo menehi Solusi Baterai Kesehatan lan Kesehatan sing dibutuhake. Sirkuit pelindung sing aman, sirkuit podo lan unit manajemen batere (BMS), suhu operasi lan kondisi, tingkat mbayar ulang lan debit, umur simpan, keamanan lan kemapanan paket uga penting kanggo desain final sing dikirim. Insinyur Batere Kesehatan lan Kesehatan bakal ngatasi sampeyan kanthi cara kanggo menehi solusi sing dibutuhake. Saben wektu. Kajaba iku, ALL IN ONE specilized ing manufaktur batre nimh lan baterai lithium luwih saka 10 taun ...
Waca Liyane ...
Kaluwihan batere NiMH sing bisa diisi ulang

Kaluwihan batere NiMH sing bisa diisi ulang

Apa Kaluwihan Baterai NiMh sing Bisa Diisi ulang? apamaneh yen dirancang kanggo produk utawa aplikasi tartamtu. ALL IN ONE wis pirang-pirang taun pengalaman ngrancang lan ngrakit Paket Baterai NiMH Rechargeable. Kunci kanggo entuk kabeh kaluwihan sing ditawakake NiMH Battery Technology yaiku manawa komposisi batere cocog kanggo aplikasi utawa produk sampeyan. Ngomong karo desain batre khusus lan perusahaan perakitan minangka salah sawijining cara kanggo nggawe pilihan sing tepat, ALL IN ONE bisa nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo desain paket batere khusus. Minangka bagéan saka diskusi dhisikan, ALL IN ONE bisa digunakake karo klien kanggo nggawe Teknologi Baterai sing cocog kanggo kabutuhan. Wiwit saiki, perhatian kanggo rincian lan dhukungan pelanggan lengkap bakal nggawe paket batere pungkasan. Akeh solusi batere kita mbutuhake mandap lan bungkus tartamtu. Masalah lan persyaratan kasebut diidentifikasi minangka awal proses, saengga bisa ditemtokake target sing jelas. Hubungi kita ing +86 15156464780 utawa email [email protected] Akeh aplikasi sing bisa entuk manfaat batere NiMH sing bisa diisi ulang, mula apa? Ing ngisor iki mung sawetara kaluwihan sing ditawakake Teknologi Baterai NiMH: kapasitas 30 - 40% luwih dhuwur tinimbang Ni-Cd standar. Baterai Hidrida Logam Nikel duweni potensi kerapatan energi sing luwih dhuwur. Kurang gampang memori tinimbang Ni-Cd. Siklus olahraga periodik dibutuhake luwih asring. Panyimpenan lan transportasi sing gampang - kahanan transportasi ora kena dikendhaleni peraturan. Ramah lingkungan - mung ngemot racun-racun entheng; lan Bathi kanggo daur ulang. Sayange, mesthi ana sawetara watesan sing uga kudu dipikirake minangka bagean saka proses nggawe keputusan desain: Urip layanan winates - yen bola-bali bola-bali, utamane nalika arus beban ...
Waca Liyane ...
Keamanan Ing Pilihan Panyimpenan Batere

Keamanan Ing Pilihan Panyimpenan Batere

Keamanan minangka fitur desain lengkap kanthi batere lithium, lan ana sebab sing apik. Kaya sing wis kita deleng, kimia lan kapadhetan energi sing ngidini batere lithium-ion bisa digunakake kanthi apik uga ndadekake gampang kobong, mula yen batere ora bisa digunakake, mula bakal nggawe kekacoan sing spektakuler lan mbebayani. Kabeh kimia lithium ora digawe padha. Kasunyatane, umume konsumen Amerika - penggemar elektronik - mung kenal sawetara solusi lithium sing winates. Versi paling umum digawe saka kobalt oksida, mangan oksida lan formulasi nikel oksida. Pisanan, ayo mundur sawetara wektu. Baterai lithium-ion minangka inovasi sing luwih anyar lan saiki wis ana sajrone 25 taun kepungkur. Sajrone wektu iki, teknologi lithium saya saya populer amarga wis kabukten migunani ing daya listrik sing luwih cilik - kaya laptop lan ponsel. Nanging kaya sing kelingan saka sawetara crita ing taun-taun pungkasan, baterai lithium-ion uga misuwur amarga kobongan. Nganti taun-taun pungkasan, iki minangka salah sawijining sebab utama lithium umume ora digunakake kanggo nggawe bank baterai sing gedhe. Nanging banjur ana fosfat zat besi lithium (LiFePO4). Jinis solusi lithium sing anyar iki biasane ora bisa diobong, sanajan ngidini kerapatan energi luwih murah. Baterai LiFePO4 ora mung luwih aman, nanging akeh kaluwihan tinimbang kimia lithium liyane, utamane kanggo aplikasi daya dhuwur, kayata energi terbarukan. Sadurunge nyelametake fitur keamanan fosfat zat besi lithium, ayo refresh babagan kepiye kesalahan batere lithium ing wiwitan. Baterai lithium-ion njeblug nalika batere batere diluncurake kanthi cepet, utawa nalika bahan kimia cair dicampur karo kontaminan asing lan nyala. Iki biasane kedadeyan kanthi telung cara: karusakan fisik, overcharging utawa rusak elektrolit. Contone, yen pamisah internal utawa sirkuit pengisian daya rusak utawa rusak, mula ora ana ...
Waca Liyane ...