Factory sell 12V 100ah Lifepo4 battery pack for Solar storage lifepo4 3.2v 100ah

2021-06-05 10:58

Spesifikasi

Jeneng produk
Factory sell 12V 100ah Lifepo4 battery pack for Solar storage lifepo4 3.2v 100ah
Tegangan Nominal
12,8V
Tegangan Nominal
100Ah
Tegangan voltase
14V - 14.6V
Components
4S2P or 4S1P or 4S4P
Peak Discharge (8 Seconds)
200A
Continuous Charge / Discharge Rate
100A
Capacity (amp hours)
200AH
Capacity (watts)
1280W
Kimia
Litium Iron Fosfat (LiFePO4)
Urip siklus
2500 times 80%dod
Depth of Discharge
100% DOD
Reserve Minutes @ 20A
600 min
Reserve Minutes @ 50A
240 min
Ngeculake dhiri
≤3% per month
Jinis Cell
Prismatic or Pouch cell
Modular
Parallel Connection or Series Connection
Konektor
M8 M6 SCREWS or Aderson Connector with Cable
Tampilan
Voltage V /Capacity % with button available
SIZE & WEIGHT
Model
AIN-LFP12100
Bobot
11.5KG (24.5 lbs)
Ukuran
235*195*175mm (9.25*7.7*6.9 inches)(L*W*H)
TEMPERATURE PERFORMANCE
Suhu Pangisi daya
0℃ to 45℃(32℉ to 113℉)
Ngeculake Suhu
-20℃ to 60℃(-4℉ to 140℉)
Suhu Panyimpen
0℃ to 45℃(32℉ to 113℉)
Resistensi Debu Banyu
IP56 or IP67 available
SAFETY & PROTECTION
Built in Automatic Battery Protection System
Ya
Automatic Low Voltage Disconnect
Ya
Automatic Short Circuit Protection
Ya
Automatic Over Voltage Protection
Ya
Automatic Over Current Protection
Ya
Automatic Internal Cell Balancing
Ya
Automatic Over Charge Protection
Ya
Automatic Over Discharge Protection
Ya
Automatic Over Temperature Protection
Ya

 

Aplikasi

Batere LiFePO4 sing gegandhengan

Pabrik Kita

1. ALL IN ONE Battery Technologe Co. Ltd. was established in 2010.
2. Our factory is a CE,ROHS,IEC62133,ISO9001:2015 certificated high-tech factory with 10 year experience.
3.Specialized in developing,manufacturing products which covers NiMH battery, 18650 lithium ion battery pack, lithium polymer battery pack,AC output power banks and LifePO4 battery pack.
4. Factory is occupied with 10,000 square meters,have strong R&D department,more than 1000 well trained workers

 

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: KAMU KABEH ING SATU pabrik asli.

P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nguji? Lan apa wektu timbal kanggo conto sampel?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto, wektu lead kanggo conto yaiku 3-5 dina lan panuku mbayar biaya sampel lan biaya kirim.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake serive sawise sales?
A: Ya, garansi 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih iki, kita bisa ngirim anyar minangka pengganti.

P: Apa sampeyan nampi OEM / ODM?
A: Ya pancen bisa digayuh.

P: Apa sampeyan baterei nyata?
A: Kabeh sel batere kita kanthi kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

P: Sertifikat sampeyan duwe apa?
A: Kita bisa nyedhiyani CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlahe pesenan sampeyan gedhe.

P: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ora winates. Pesenan cilik uga kuantitas sambutan.Mawa luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

P: Apa bayaran sampeyan?
A: Kita ngetrapake T / T, Paypal, Alibaba cara lan liya-liyane.

Cathetan: We are a battery manufacturer. All products do not support retail, please contact us for product prices!