LiFePO4 power wall lithium battery 48V 200ah 10kwh powerwall for home solar system

2021-09-10 05:52

Technical specifications
Model
AIN-LFP 2400
Total Energy
2.4kWh
Usable Energy(d.c)
2.2kWh
Nominal Charge/Discharage Power
1.2kW
Peak Power(Only discharge)
3.5kW for 3 seconds
Constant Current(Only discharge)
40A
Tegangan
48-56Vd.c
Tegangan Biasa
51.2Vd.c
Norminal Current
30A
Max.Charge Voltage
57.6V
Recommended DOD(Cycle Life)
90%(>6000)
Kahanan Operasi
Indoor
Operating temperature (charge)
From 0~45℃
Operating temperature (Discharge)
From -10~55℃
Ukuran (mm)
442*500*133
Bobot
27.5kg
Kelembapan
20~60%(No condensed water)
Over Voltage Category
Cooling Type
Natural Cooling
Case Material
Logam
Installation
Cabinet or Wall mounting
IP rating
IP20
Protective Class
Max.Number of Parallel or Series
8
Waranti
10 years
Komunikasi
CAN/RS485
Protection Mode
Triple hardware protection
Battery Protection
Over-current/Over-voltage/Short circut/Under-voltage/Over temperature

Longer Service Life Low maintenance batteries with stable chemistry. Easily monitor state of charge(SoC) of smart models.
Built in Circuit protection Battery Management Systems(BMS) are incorporated against abuse.
Better Storage Up to 6 months thanks to its extremely low self discharge(LSD) rate and no risk of sulphation.
Quickly Recharge Save time and increase productivity with less down time thanks to superior charge/discharge efficiency.
Pabrik Kita
  
Pengepakan & Pengiriman
All products will be packaged with strong box and pallet during transportation .

We also accept OEM/ODM and customized packaging service .
FAQ
Q1. Apa bisa entuk conto conto?
A. Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Q2. Apa bab wektu timbal?
A. Contoh butuh 3 dina, wektu produksi massa mbutuhake 5-7 minggu, gumantung saka jumlah kuantitas.

Q3. Apa ana watesan MOQ?
A. Ya, kita duwe MOQ kanggo produksi massal, gumantung karo nomer bagean sing beda. Urutan sampel 1 ~ 10pcs kasedhiya. MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q4. Kepiye kapal sampeyan bakal ngirim lan suwene wektu teka?
A. Biasane mandheg ing wayah awan nganti 5-7 dina. Pangiriman pesawat lan segara uga pilihan.

Q5. Kepiye nerusake pesenan?
A. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kaping pindho, Kita menehi petunjuk miturut syarat utawa saran sampeyan. Kasedhiya pelanggan nandhakake conto lan nyelehake simpenan kanggo tatanan resmi. Fourthly We ngatur produksi.

Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk kasebut?
A. Ya. Mangga ngandhani kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.

Q7.Which sertifikat sampeyan duwe?
A: Kita duwe CE / FCC / ROHS / UN38.3 / MSDS ... lsp.

Q8.Papa bab babar pisan?
A:10 years warranty.

Cathetan: Kita produsen baterai. Kabeh produk ora ndhukung ritel, kita mung bisnis B2B. Hubungi kita kanggo rega produk!