ALL IN ONE 10 kwh 7KWH 5kwh batere LiFePo4 Baterai Lithium 48V 100Ah 150Ah 200Ah Siklus Jero UPS Penyimpanan Energi Serep Surya

2021-08-31 03:25

Spesifikasi
Model
Batere AIN
Jinis Baterei
LiFePO4
Modul Baterai
AIN4860
AIN48100
AIN48150
AIN48200
Kapasitas batere (Ah)
60
100
150
202
Energi Baterai Nominal (kWh)
3
5.1
7.6
9.6
Daya Output Maks (kw)
2.4
4.8
7.2
10.3
Bobot Bersih (Kg)
40
53
70
83
Ukuran (H * W * D, mm)
700*580*210
Tegangan Kerja (V)
43.2~58.4
Temp Operasional Range (℃)
-20~50
Urip Tanggalan (Siklus)
6000 @ 25 ℃, 80% DOD
Tegangan Nominal (V)
51.2
Tingkat Perlindhungan
IP54
Komunikasi
BISA / RS485
Waranti
10 Taun
Standar Sertifikasi & Keamanan
TUV / CE / EN62619 / IEC62040 / UN38.3 / CEC Diakreditasi
Ngawasi & Proteksi
Saben modul duwe BMS, breaker sing dipasang ing sistem
HMI
LCD / layar tutul

Fitur

◆ Nggunakake teknologi sel fosfat besi lithium, keamanan sing unggul, ewonan siklus, 100% DOD, ing kahanan normal.

◆ Perlindhungan otomatis internal kanggo over-charge, over debit, liwat suhu sing saiki lan luwih.
◆ Bebas pangopènan.
◆ Balancing sel internal.
◆ Bobot luwih entheng: Udakara 40% ~ 50% bobot batere asam timbal sing bisa dibandhingake.
◆ Bisa dikenani biaya nggunakake muatan asam timbal standar (set).
◆ Kisaran suhu sing luwih jembar: -20 ℃ ~ 60 ℃.

 

Pabrik Kita

 

Pengepakan lan Pengiriman
FAQ

P1: Apa produk sing sampeyan tawakake?

Produk utama yaiku Baterai Lithium Ion. Saiki kita bisa nawakake Paket EneBattery Home, Baterai Lithium 24V 48V Panyimpenan energi, Baterai Telecom, lsp.
P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Yen sampeyan butuh conto kanggo nyoba, monggo mbayar biaya pengiriman lan conto. Lan biaya conto bakal bali maneh sawise sampeyan nggawe pesanan akeh luwih saka MOQ kita.P3: Apa aku bisa duwe produk nganggo logo dhewe?
Nggih Kita bisa nawakake layanan OEM lan ODM kanthi desain prototipe lan MOQ cilik.Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?
Sampel bakal siyap dikirim ing 3 ~ 5 dina sawise nampa pambayaran.

P5: Apa sampeyan bisa menehi diskon?
Ya, adhedhasar layanan grosir, kita duwe diskon luwih akeh kanggo jumlah sing luwih gedhe. Kita bakal menehi rega paling apik adhedhasar jumlah pesanan sampeyan.

P6. Apa kaluwihan sing mbedakake karo wong liya?
1. Pemasok koperasi resmi China State Grid Official
2. Tim pangembangan produk profesional
3. Pengalaman sing sugih ing ruangan komputer nirkabel
4. Kanthi solusi panyimpenan energi sing unggul

P7. Kepiye cara yen aku ora bisa nggayuh jumlah pesanan minimum sampeyan?
Aja kuwatir bab iku. Yen sampeyan ora bisa nggayuh MOQ kanggo saben item, disaranake sampeyan golek barang ing stok lan sumber sumber klompok. Kita uga bisa ngirim dhaptar barang paling anyar kanggo referensi sampeyan.

 

Cathetan: Kita produsen baterai. Kabeh produk ora ndhukung ritel, kita mung bisnis B2B. Hubungi kita kanggo rega produk!