ALL IN ONE lithium ion battery 48v Solar Storage Lithium battery 50Ah 100Ah 200Ah Solar Energy Lithium Polymer battery Bank

2021-09-01 03:50

Spesifikasi

Karakteristik Listrik

Tegangan Nominal
48V
Kapasitas Nominal
50Ah
Energi
2400WH
Urip Siklus
3000 Cycles
Resistensi internal
≤50mΩ

Ngisi daya standar

Maks. Tegangan Ngisi
14.0 ~ 14.6V
Mode Ngisi daya
At 0℃~45℃ temperature, charged to 14.6V at a constant current of 0.2C, and then,changed continuously with constant voltage of
14.6V nganti saiki ora
luwih saka 0,02C
Ngisi Saiki
20A
Maks. Saiki Ngisi daya
50A
Ngeculake Standar
Ngeculake Saiki
50A
Maks. Saiki Saiki
80A
Maks. Saiki Pulse
200A (<3S)
Ngeculake Tegangan Motong
10.0
Kahanan Operasi
Suhu Pangisi daya
0 ℃ nganti 45 ℃ (32 ℉ nganti 113 ℉) @ 60 ± 25% Kelembapan Relatif
Ngeculake Suhu
-20 ℃ nganti 60 ℃ (-4 ℉ nganti 140 ℉) @ 60 ± 25% Kelembapan Relatif
Suhu Panyimpen
0 ℃ nganti 45 ℃ (32 ℉ nganti 113 ℉) @ 60 ± 25% Kelembapan Relatif
Resistensi Debu Banyu
IP55
IP55
Struktur
Cell & Format
IFR32700 N65,4S16P
Casing
Plastik
Ukuran (L * W * H * TH)
Bobot
Terminal
M8

Fitur
1. Under normal conditions, using lithium iron phosphate battery technology, with excellent safety, thousands of cycles, 100% DOD.
2. Built-in automatic protection function to prevent overcharging, over-discharging, over-current and overheating. 3. Maintenance
free.
4. Internal battery balance.
5. Light weight: about 40%~50% of the weight of lead-acid batteries.
6. Can be charged using most standard lead acid charge (set).
7. Wide temperature range: -20 ° C ~ 60 ° C.
8. Support for series application extensions (up to 51.2V) and two parallels.

Aplikasi

Pabrik Kita

ALL IN ONE is expert with ISO9001, ISO14001 on manufacturing CE,TUV,RoHS & CCC solar products to over 60 countires since 2010. Covering solar inverters, MPPT controllers, solar panels and solar storage batteries. And ALL IN ONE has experienced designing and installation teams on solar system, either off grid or on grid. This ability can help us better support our customer's capability to win new sales and do an excellent maintenance.

Come with ALL IN ONE, All for power your life!

 

Pengepakan lan Pengiriman

FAQ

P1: Apa produk sing sampeyan tawakake?

Our main products is Lithium Ion Batteries. Now we can offer Home Energy Storage, Telecom Battery, Battery Pack,Lithium Battery 24V 48V etc.

P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Yen sampeyan butuh conto kanggo nyoba, monggo mbayar biaya pengiriman lan conto. Lan biaya conto bakal bali maneh sawise sampeyan nggawe pesanan akeh luwih saka MOQ kita.

P3: Apa aku bisa duwe produk nganggo logo dhewe?
Nggih Kita bisa nawakake layanan OEM lan ODM kanthi desain prototipe lan MOQ cilik.

Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?
Sampel bakal siyap dikirim ing 3 ~ 5 dina sawise nampa pambayaran.

P5: Apa sampeyan bisa menehi diskon?
Ya, adhedhasar layanan grosir, kita duwe diskon luwih akeh kanggo jumlah sing luwih gedhe. Kita bakal menehi rega paling apik adhedhasar jumlah pesanan sampeyan.

P6. Apa kaluwihan sing mbedakake karo wong liya?
1. Pemasok koperasi resmi China State Grid Official
2. Tim pangembangan produk profesional
3. Pengalaman sing sugih ing ruangan komputer nirkabel
4. Kanthi solusi panyimpenan energi sing unggul

P7. Kepiye cara yen aku ora bisa nggayuh jumlah pesanan minimum sampeyan?
Aja kuwatir bab iku. Yen sampeyan ora bisa nggayuh MOQ kanggo saben item, disaranake sampeyan golek barang ing stok lan sumber sumber klompok. Kita uga bisa ngirim dhaptar barang paling anyar kanggo referensi sampeyan.

Cathetan: Kita produsen baterai. Kabeh produk ora ndhukung ritel, kita mung bisnis B2B. Hubungi kita kanggo rega produk!