Rechargeable Deep Cycle Lifepo4 12V 20AH Lithium ion Battery Pack OEM

2021-06-04 00:45

Spesifikasi

 Item12v 20ah lifepo4 battery pack
  Merek  ALL IN ONE
  Ketik  Litium Iron Fosfat
  Bagean Ora .:  Baterei LiFePO4
Tegangan Nominal  12.8V (Customized 3.2V 12V 24V 36V 48V)
Kapasitas Nominal20AH
Max pelepasan terus  20A Or Customized
  Ngisi daya maksimal  10A Or Customized
Bobot2.7kg Or Customized
Ukuran  187*77*167mm Or Customized
Range suhu operasiCharge:0 to +60°C
Discharge: -20 to +60℃
Siklus Urip  More than 6000times
Paket  ABS/Metal Case Or Customized
SelarasCangkang, Ukuran, Bobot, Warna, Label, Saiki, Teknologi, lsp bisa disesuaikan

Kauntungan Produk

◆ Nggunakake teknologi sel fosfat besi lithium, keamanan sing unggul, ewonan siklus, 100% DOD, ing kahanan normal.

◆ Perlindhungan otomatis internal kanggo over-charge, over debit, liwat suhu sing saiki lan luwih.

◆ Bebas pangopènan.

◆ Balancing sel internal.

◆ Bobot luwih entheng: Udakara 40% ~ 50% bobot batere asam timbal sing bisa dibandhingake.

◆ Bisa dikenani biaya nggunakake muatan asam timbal standar (set).

◆ kisaran suhu sing luwih jembar: -20 ℃ ~ 60 ℃.

◆ Dhukungan kanggo ekspansi aplikasi Seri (nganti 51.2V) lan loro kanthi paralel.

Paket Batere LiFePO4 sing gegandhengan
Aplikasi
◆ UPS
◆ Sistem Tenaga Surya & Angin
◆ Kranjang Golf
◆ Kendaraan Listrik, E-pit, becak lsp.
◆ Lampu

Produk umume digunakake ing generasi daya Gunung, basis Komunikasi, lampu Jalan lsp.

Pabrik Kita

Napa PILIH KAMI?

PRODUKTIFITAS 
20 ewu meter persegi tanduran 12 lini produksi otomatis 600.000 bungkus baterai lan kapasitas produksi charger saben wulan.
Kontrol Strik & KUALITAS TERBAIK 
Kontrol ketat kanggo kebersihan ing bengkel bebas debu saka IQC, IPQC nganti OQC, kita ngontrol saben langkah kanthi sertifikasi CE, UL, SGS, FCC, ROHS lan ISO9001: 2000.
KABEH & HARGA FAKTOR 
Tim rekayasa, manufaktur lan kontrol kualitas khusus lan berpengalaman makarya cedhak kanggo ndhukung pelanggan saka desain produk nganti produksi massal.
LAYANAN LUCU 
Reply within 3 working hours. We use specialized equipment, well-known suppliers of materials to resolve customer issues, to test every product in 100% for the quality assurance.

 

Pengepakan lan Pengiriman

FAQ

Q1. Apa bisa entuk conto conto?

A. Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Q2. Apa bab wektu timbal?

A. Contoh butuh 3 dina, wektu produksi massa mbutuhake 5-7 minggu, gumantung saka jumlah kuantitas.

Q3. Apa ana watesan MOQ?

A. Ya, kita duwe MOQ kanggo produksi massal, gumantung karo nomer bagean sing beda. Urutan sampel 1 ~ 10pcs kasedhiya. MOQ rendah, 1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

Q4. Kepiye kapal sampeyan bakal ngirim lan suwene wektu teka?

A. Biasane mandheg ing wayah awan nganti 5-7 dina. Pangiriman pesawat lan segara uga pilihan.

Q5. Kepiye nerusake pesenan?

A. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan. Kaping pindho, Kita menehi petunjuk miturut syarat utawa saran sampeyan. Kasedhiya pelanggan nandhakake conto lan nyelehake simpenan kanggo tatanan resmi. Fourthly We ngatur produksi.

Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk kasebut?

A. Ya. Mangga ngandhani kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.

Q7.Which sertifikat sampeyan duwe?

A: Kita duwe CE / FCC / ROHS / UN38.3 / MSDS ... lsp.

Q8.Papa bab babar pisan?

A: garansi 3 taun.

Cathetan: We are a battery manufacturer. All products do not support retail, please contact us for product prices!